Силовики перекрили канал постачання зброї з АТО до Києва

Силовики перекрили канал постачання зброї з АТО до Києва

Укрінформ
Військовою прокуратурою попереджено незаконний транзит вогнепальної зброї із зони АТО до міста Київ та Київської області.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України.

"Військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України спільно з оперативними працівниками Головного відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в місті Києві та Київській області за результатами спецоперації виявлено та припинено канал постачання із зони АТО вогнепальної зброї, яку планувалося збути на території Київської області та міста Києва", - йдеться у повідомленні. 

Зазначені вибухонебезпечні предмети зберігались в одному із занедбаних приміщень с. Іванки Дніпропетровської області для подальшого збуту. 

"У ході проведення слідчих розшукових дій, правоохоронними органами вилучено 8 автоматів АКМ-7.62, частини до стрілецької зброї та 2 гранатомета ГП-25", - повідомили у військовій прокуратурі.

На даний час проводяться першочергові слідчі дії, направлені на з'ясування походження зброї, її можливого викрадення з військових підрозділів та встановлення усіх причетних осіб до незаконного її переміщення та збуту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-