Кличко поділився планами: добудова мосту та Діснейленд

Кличко поділився планами: добудова мосту та Діснейленд

Укрінформ
Крім успішного проведення Євробачення, Віталій Кличко за час свого перебування на посаді київського міського голови має чимало інших амбітних планів.

Про це він заявив у середу під час відвідання разом з міським оргкомітетом основної локації "Євробачення-2017" - Міжнародного виставкового центру, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

"Через три роки буде 40 років, як будується Подільсько-Воскресенський міст. Я не хочу святкувати будівництво. Я хочу святкувати відкриття мосту. Я взяв на себе це завдання. Непросте. Я хочу бути тим мером, який зробить Європарк - зону рекреацій, де можна відпочити з дітьми. І це буде український Діснейленд. Я впевнений, що за моєї каденції буде відкрито меморіал у Бабиному Яру", - сказав Кличко.

Він зазначив при цьому, що перед ним і його командою багато завдань, амбіційних і непростих, але їх успішно вирішують.

"Багато проблем щодо проведення Євробачення. Складні виклики. Але ми віримо в себе, в наше місто, в нашу країну і проведемо Євробачення на високому рівні. Київ буде по-справжньому європейським містом, і за стандартами життя, і за всією інфраструктурою, відповідатиме всім вимогам", - підкреслив мер української столиці.

Тож нині біля метро "Лівобережна" та інших прилеглих до локацій "Євробачення" територій проведуть благоустрій і приберуть МАФи.

"Не всім це подобається, але ми будемо знімати багато МАФів, які псують зовнішній вигляд нашого міста. Треба, щоб наше місто виглядало привабливим - було не містом базарів і МАФів, а містом парків, було красивим, де комфортно жити і куди хочеться приїжджати, щоб відпочивати", - сказав Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-