У столиці відкрився ще один сервісний центр МВС

У столиці відкрився ще один сервісний центр МВС

Фото, відео
Укрінформ
У Києві у вівторок відкрився другий сервісний центр МВС.

Про це у вівторок повідомляє прес-служба Головного сервісного центру МВС. 

«Сервісний центр МВС на Авторинку був одним із найскладніших та найбільш корумпованих. Зараз це просторий та сучасний двоповерховий сервісний центр, оснащений електронною чергою, електронним інформаційним боксом, у нас є планшет для оцінки якості надання послуг, а також веб-камера, де можна переглянути обслуговування та завантаженість центру. Це вже другий центр у Києві та третій в Україні. Обіцяємо, що такі з’являться скрізь по Україні», – заявив керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій під час відкриття центру.

Як зазначили у прес-службі, новий сервісний центр МВС на Столичному шосе, 104 забезпечений усіма видами необхідного зв’язку. А 19 адміністраторів, серед яких нові співробітники, забезпечують якісне надання послуг з реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку транспортних засобів та інші послуги сервісних центрів МВС.

Серед основних переваг нового сервісного центру МВС – сучасні технології, система прозорих кабінетів та спеціально підготовлений клієнтоорієнтований персонал. Сервісні центри МВС відкрили усі доступи зворотного зв’язку, що дозволяє моніторити роботу центрів та роз’яснювати громадянам порядок отримання послуг – можна скористатися зручним сайтом, соціальними мережами. Невдовзі має запрацювати і call-центр.

До кінця року планується відкрити сервісні центри МВС нового зразка ще у 9 областях України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-