У КМДА запевнили, що безпека на Євробаченні є питанням номер один

У КМДА запевнили, що безпека на Євробаченні є питанням номер один

Укрінформ
Безпека була і є питанням номер один при проведенні такого масштабного пісенного конкурсу як Євробачення. 

На цьому наголосив під час брифінгу у вівторок заступник голови КМДА Олексій Резніков, повідомляє кореспондент Укрінформу.  

"Питання безпеки було питанням номер один від Європейської мовної спілки, коли розглядалося місто, яке прийматиме в себе "Євробачення-2017". Є окремий менеджер щодо безпеки Європейської мовної спілки, ми з ним уже знайомі. В НТКУ є відповідно свій менеджер. КМДА призначила відповідальну особу. І окремі засідання з представниками всіх силових структур - СБУ, МВС, ДСНС, МЗС і так далі - працюють в окремому режимі. І питання безпеки стоятиме на дуже високому рівні", - запевнив Резніков. 

Водночас він додав, що деталі не мають права розголошувати. 

"Але буде забезпечена система аеропортової безпеки на всіх локаціях. Тобто для того, щоб потрапити на якусь територію, треба буде мати відповідні посвідчення, чи бейджики, чи перепустки, чи квитки. І пройти систему металошукачів, металорамок, огляд валіз і т.ін. Причому заходи безпеки розпочнуться за декілька місяців на всіх локаціях. Вони будуть закриті", - уточнив заступник голови КМДА.    

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-