Школярам за рік провели майже 1,5 тисячі

Школярам за рік провели майже 1,5 тисячі "Чемпіонських уроків киянина"

Укрінформ
Протягом 2016 року голова громадської ради при Шевченківській райдержадміністрації та колишній спортсмен Юрій Чиж провів "Чемпіонський урок киянина" у низці шкіл столиці, таборах відпочинку та у "Межигір'ї".

Про це він розповів під час "круглого" столу в Укрінформі "Дні відкритих презентацій громадських практик".

"Чемпіонський урок киянина" пропагує здоровий спосіб життя, боротьбу з алкоголізмом, курінням, наркоманією. На власному досвіді я показував як можна добитися успіхів у житті, стати відомим спортсменом, якщо вести здоровий спосіб життя, не вживати алкоголю, мати мету й іти до неї", - зазначив він.

За словами Чижа, протягом червня 2016 року  "Чемпіонський урок киянина" проводився у шкільних таборах на базі шкіл №1, 24, 169, 28, 199, 41, 61 Шевченківського району. Розпочиналися уроки переглядом фільму "Молитва за гетьмана Мазепу", у якому знімався сам Чиж зі своїми учнями, майстрами спорту з фехтування. 

Також "Чемпіонський урок киянина" проводився в таборах "Артек-Київ", розташований у Пущі-Озерній, та у резиденції екс-президента Януковича "Межигір'ї". Також "урок" було проведено у таборах "Джерело", "Азовець" і в "Американській школі", "Французькій школі" у столиці.

"Станом на вересень 2016 року проведено 1 тисяча 452 "Чемпіонських уроки киянина". Ми сподіваємося, що багато молоді, яка стала слухачами уроків, буде достойними громадянами нашої держави", - резюмував Чиж.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-