Кличко сподівається, що Штати підтримуватимуть Україну і при Трампі

Кличко сподівається, що Штати підтримуватимуть Україну і при Трампі

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко розраховує, що новообраний президент США Дональд Трамп не змінить політики підтримки Сполученими Штатами України.

 Про це мер Києва завив у ефірі телеканалу «Київ», повідомляє прес-служба столичної адміністрації.

"Я дуже сподіваюся, що політика США щодо нашої країни збережеться. І США будуть завжди для нас другом і продовжуватимуть допомагати нам втілювати ті важливі реформи, без яких Україна не зможе стати по-справжньому європейською країною", - підкреслив Кличко.

Він наголосив, що дуже важливо, аби новообраний президент із повагою ставився до України. "І дуже важливо, щоб політика підтримки щодо України не змінювалася", - додав він.

На думку мера, Україні є чому повчитися у США, зокрема в питаннях підвищення соціальних стандартів, розвитку економіки тощо.

Кличко наголосив, що на новообраному президентові США лежатиме відповідальність не лише за народ своєї країни, а й за зовнішню політику Сполучених Штатів.

Київський міський голова також зауважив, що знайомий із Трампом особисто вже багато років. За словами мера Києва, Дональд Трамп відвідував бої за участю братів Кличків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-