Кличко в Берліні ознайомився з роботою комунальних служб

Кличко в Берліні ознайомився з роботою комунальних служб

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко в Берліні ознайомився з роботою міського підприємства, яке утримує дорожню інфраструктуру та опікується благоустроєм Берліна (BSR).

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Київ повинен ставати сучасним і комфортним для мешканців та гостей міста. Скрізь, де я буваю, я цікавлюся, як працює міське господарство, які є особливості чи проекти, які можна втілити в Києві. І ми застосовуємо на практиці найкращий досвід. Ми вдячні всім друзям, які нам допомагають. Це підприємство, наприклад, два роки тому подарувало Києву дві снігоприбиральні машини. Сьогодні я тут ознайомився з цікавими практичними речами, які будуть корисними для української столиці. І ми будемо їх запроваджувати", - зазначив Кличко.

Зокрема, мер Києва цікавився і йому продемонстрували, як працює система встановлення та обслуговування сміттєвих баків, що знаходяться під землею.

Кличко зазначив, що київська влада планує запровадити подібну практику поводження зі сміттям з весни наступного року. На вулицях столиці на першому етапі встановлять близько сотні подібних урн, сміттєвий бак яких знаходиться під землею.

Також у Берліні мер Києва продовжить переговори щодо добудови Подільсько-Воскресенського мосту.

Кличко, зокрема, зустрінеться з міністром транспорту та цифрової інфраструктури Александром Добриндтом та держсекретарем цього міністерства Райнером Бомбою. Раніше Кличко вже домовився з німецькою стороною про виділення 200 тисяч євро на здійснення фінансової та технічної експертизи мосту, в якій візьмуть участь німецькі фахівці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-