Власник набитого зброєю

Власник набитого зброєю "бункера" під Києвом має судимість - ЗМІ

Укрінформ
Власник "бункера" зі зброєю, боєприпасами й БТРом, який правоохоронці знайшли під Києвом, цьогоріч уже був підсудним, але вийшов під заставу.

Про це повідомляє ТСН.

"У серпні цього року Ніжинський суд визнав Конєва (бізнесмена, якому належить "бункер" - ред.)винним у незаконному збуті вогнепальної зброї та призначив покарання у вигляді 5 років за гратами. Проте Геннадій Конєв вніс заставу в 300 тисяч гривень та подав апеляцію", - поінформувало журналістів анонімне джерело.

У прокуратурі стверджують, що Конєв на допит так і не доїхав.

"Він повідомив, що не може приїхати до прокуратури у зв'язку із тим, що не має на даний час вказаних документів (на зброю - ред.)", – говорить речник прокуратури міста Києва Надія Масимець.

Проте Конєв викликав поліцію та написав заяву. Мовляв, працівники прокуратури під час обшуку поцупили особисті речі та пошкодили майно.

"Виламували двері та збивали камери. Пропав побутовий інструмент – підзорна труба, зарядний пристрій для акумуляторів", – поскаржився бізнесмен.

Як повідомлялося, 4 листопада прокуратура Києва поінформувала про те, що на території дачного поселення у Бориспільському районі на Київщині в межах розслідування кримінального провадження за фактом незаконного зберігання та виготовлення зброї проведено обшуки та вилучено значну кількість предметів, зовні схожих на бойову зброю та боєприпаси. Зокрема, було виявлено 60 предметів, схожих на ракети до установок "Град", 2 предмети, схожі на знаряддя до бойової машини піхоти, 4 предмети, схожі на боєприпаси до ПЗРК, близько 200 одиниць зброї, схожих на протитанкові міни, станковий та ручний протитанкові гранатомети, бронебійні снаряди. Також у приміщенні стояв бронетранспортер.

У суботу, 5 листопада, на сайті "Українська правда" з'явилася інформація з посиланням на власника магазину зброї Геннадія Конєва, який стверджував, що cхованка зброї, яку 4 листопада викрили під Києвом правоохоронці, насправді є складом макетів легального столичного інтернет-магазину "Парабеллум", де пройшла вже не одна перевірка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-