Кличко наголосив на важливості поглиблення зв'язків між Україною та Бельгією

Кличко наголосив на важливості поглиблення зв'язків між Україною та Бельгією

Укрінформ
Київський міський голова зустрівся з делегацією Федерального парламенту Бельгії на чолі з Жоржем Даллеманом, главою міжпарламентської групи дружби «Бельгія-Україна».

Про це повідомляє прес-служба мера.

"У нас є унікальний шанс популяризувати Київ як туристичний центр. Наступної весни ми прийматимемо пісенний конкурс Євробачення, і наше завдання - добре підготуватися, аби гості міста змогли оцінити його атмосферу і красу", - наголосив Віталій Кличко.

У зустрічі також взяли участь посол Бельгії в Україні Люк Якобс та народні депутати від «УДАРу» Оксана Юринець та Дмитро Білоцерковець.

Кличко подякував бельгійським депутатам за візит та наголосив, що Київ цінує допомогу всіх друзів, які допомагають будувати сучасну європейську Україну.

Учасники зустрічі наголосили на важливості поглиблення зв’язків між Україною та Бельгією у сфері економіки, культури та туризму.

Даллеман зазначив, що Київ та Брюссель є містами-побратимами, тому важливо активізувати співпрацю в економічній та культурній сфері. "Я був віце-мером Брюсселя і мені знайомі ваші турботи. Ваші успіхи важливі не тільки для України, а й для усієї Європи. Київ та Брюссель є містами-побратимами, тому ми хотіли б мати більш глибокі економічні та культурні зв’язки. Було б добре обмінюватися досвідом щодо розвитку наших міст", - зазначив Даллеман.

Фото http://kiev.klichko.org/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-