Київрада розглянула петицію про забудову над метро

Київрада розглянула петицію про забудову над метро "Героїв Дніпра"

Укрінформ
На засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань транспорту, зв'язку та реклами депутати розглянули електронну петицію щодо припинення забудови над станцією метро "Героїв Дніпра".

Про це повідомляє прес-служба Київради.

"КП "Київський метрополітен" має надати нашій комісії експертний висновок про тріщини на станції метро "Героїв Дніпра", також має бути висновок про необхідність проведення укріплення грунтів, там обов'язково мають міститися дані про те, хто є замовником таких робіт, їх виконавцем та хто проводить технічний нагляд. Наша громада збурена цим будівництвом і ми маємо чітко розділяти причини та наслідки. Наголошую - нас цікавить укріплення та безпека станції метрополітену", - зазначив член транспортної комісії Максим Борозенець.

Автор звернення Павло Касьяненко зазначає, що станцію метро не укріплюють, а виводять заїзди для паркінгу торговельно-розважального центру. І саме тому ініціатор петиції пропонує припинити будь-які будівельні роботи на станції "Героїв Дніпра".

Відповідну інформацію КП "Київський метрополітен" має подати у найкоротші терміни робочій групі, яка займається питаннями забудови над станцією метро "Героїв Дніпра".

Також постійна комісія Київради з питань транспорту, зв'язку та реклами доручила КП "Київдорсервіс" надати інформацію стосовно стану організації дорожнього руху на період будівництва на Героїв Дніпра.

Зазначимо, петиція щодо припинення забудови над станцією метро "Героїв Дніпра" набрала 10367 голос, при мінімально необхідних 10000. Із повним текстом звернення можна ознайомитись тут.

Фото: ФБ/Лев Шевченко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-