Кличко доручив перевірити департамент КМДА, де затримали хабарника

Кличко доручив перевірити департамент КМДА, де затримали хабарника

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко доручив провести службову перевірку і аудит у відділі реклами Департаменту містобудування та архітектури КМДА у зв'язку із затриманням на хабарі працівника відділу реклами.

Про це повідомили у прес-службі столичної адміністрації.

"Перевірка має бути здійснена і у відділі реклами, і в департаменті, і в усіх структурах адміністрації, які мають відношення до реклами в місті Києві. Бо поки ми сьогодні робимо все, щоб навести лад з рекламою в столиці, деякі чиновники продовжують брати хабарі. Так не буде!  Я дякую працівникам Національної поліції за ефективну роботу і сподіваюся на подальшу оперативну реакцію на сигнали про "діяльність" чиновників-здирників", - заявив Кличко.

Мер столиці закликав підприємців не мовчати і не давати грошей, якщо якийсь чиновник їх вимагає, а одразу звертатися до правоохоронних органів.

"Тільки спільними зусиллями, тільки показавши, що здирники несуть відповідальність і сідають у тюрму, ми знищимо корупцію", - підкреслив він.

Кличко також зазначив, що столична влада розробила нові правила, які покликані кардинально змінити ситуацію з розміщенням реклами в Києві. І незабаром нову концепцію винесуть на обговорення та ухвалення Київрадою.

Як повідомлялося, правоохоронці затримали працівника відділу реклами департаменту Київської міськдержадміністрації, який одержав 52 тисячі гривень неправомірної вигоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-