У центрі Києва біля дитячого майдачника знайшли бойову гранату

У центрі Києва біля дитячого майдачника знайшли бойову гранату

Фото
Укрінформ
Поліція виявила гранату на даху підсобного приміщення біля дитячого майданчика у Печерському районі столиці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«До Печерського управління поліції від робітника комунального підприємства надійшло повідомлення про те, що на вулиці Лесі Українки він виявив предмет, схожий на гранату. У ході відпрацювання місця події на даху підсобного приміщення правоохоронці виявили та вилучили предмет, схожий на корпус бойової гранати РГД-5, та запал УЗРГМ-2», - йдеться у повідомленні.

Заявник повідомив, що на місці, де виявили боєприпас, зазвичай ночує безхатько. Наразі правоохоронці проводять низку слідчо-розшукових заходів із метою встановлення причетної до правопорушення особи.

Знайдені предмети відправлено на експертизу.

Відомості про подію внесено до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Печерського управління поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до семи років ув'язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-