На території Київської лікарні №14 побудують сучасний медичний центр

На території Київської лікарні №14 побудують сучасний медичний центр

Укрінформ
На території Київської міської клінічної лікарні № 14 буде споруджено сучасний медичний центр.

Про це повідомив міський голова Віталій Кличко під час підписання відповідного договору між лікарнею, столичною владою та компанією ТОВ "Капітал", передає кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні ми підписуємо інвестиційний договір між Київською міською клінічною лікарнею №14 та компанією ТОВ "Капітал" щодо будівництва сучасного медичного центру на території Київської міської клінічної лікарні №14 на вулиці Зоологічній. Декілька місяців тому я був на цьому місці і можу сказати, що велика територія 5 га в занедбаному стані, будівлі, які там знаходяться, не відповідають жодній критиці, деякі з них знаходяться в аварійному стані. Ми взяли на себе зобов’язання змінити ситуацію, щоб ці площі використовувалися без зміни профілю набагато ефективніше", - сказав мер.

За його словами, у будівництво планується інвестувати близько 174 млн грн. Загальна ж сума інвестицій у проект становитиме більше мільярда гривень.

Кличко зазначив, що цей інвестиційний договір також передбачає соціальне навантаження, зокрема, буде відремонтована Київська міська туберкульозна лікарня №2. "Вона стане найкращим центром боротьби з туберкульозом у нашому місті", - зауважив Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-