Прикордонники пояснили, чому з'явилися черги на адмінкордоні з Кримом

Прикордонники пояснили, чому з'явилися черги на адмінкордоні з Кримом

Укрінформ
У суботу, 3 червня, біля контрольного пункту «Чонгар» на адмінкордоні з Кримом спостерігається скупчення машин.

Про це Крим.Реалії розповіла начальник прес-служби Бердянського прикордонного загону Держприкордонслужби України Неля Доценко.

Вона зазначила, що станом на 9.00 в районі контрольно-пропускного пункту «Чонгар» своєї черги чекають 100 автомобілів, при цьому черги з пішоходів не спостерігається.

У Держприкордонслужбі заявляють, що черга виникла через дії російських силовиків, які працюють на адмінкордоні з Кримом в пунктах пропуску. У відомстві зазначили, що напередодні, 2 червня, також до вечора утворилося скупчення транспортних засобів.

Помічник начальника Херсонського прикордонного загону Іван Шевцов уточнив Крим.Реалії, що за станом на ранок 3 червня біля КПВВ «Чаплинка» і «Каланчак» скупчення машин не спостерігається. За його інформацією, контрольний пункт «Каланчак» працює з перебоями через дії з боку російських силовиків. За словами Шевцова, близько третьої години ночі контрольні служби пропускних пунктів, розташованих на території включеного півострова, зупиняли пропуск машин.

Коментарів російських прикордонників на цей час немає.

Після окупації Криму між материковою Україною і півостровом проліг формально адміністративний, але фактично – справжній «кордон». На адмінкордоні працюють три контрольних пункти в'їзду/виїзду – «Каланчак», «Чонгар» і «Чаплинка».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-