Українські прикордонники не пропустили з Криму трьох громадянин Узбекистану

Українські прикордонники не пропустили з Криму трьох громадянин Узбекистану

Укрінформ
Прикордонники Бердянського прикордонного загону не пропустили з окупованого Криму громадянина Узбекистану з наркотичним насваєм, а також ще трьох його співвітчизників.

Усі вони намагалися незаконно потрапити з на материкову Україну, розповіла кореспондентові Укрінформу помічник начальника Бердянського прикордонного загону - начальник прес-служби Неля Доценко.

"Учора до контрольного пункту в'їзду-виїзду "Чонгар" із анексованого Криму прибула група із 4 громадян Узбекистану. Під час прикордонного контролю було встановлено, що всі ці громадяни прилетіли літаком до Сімферополя і потрапили на територію анексованого Криму через пункт пропуску, який тимчасово закритий, а також у них немає необхідних документів для перетину адмінмежі. Під час складання документів про заборону цим громадянам Узбекистану відвідування території України, прикордонники помітили, що один із них нервує, і провели додатковий огляд цього громадянина, в результаті чого виявили у кишені його одягу близько 15 грамів речовини зеленого кольору, як з'ясувалося потім - наркотичного насваю. Наркотик вилучено і передано працівникам поліції, а даних громадян повернули до Криму і заборонили їм в'їзд на територію України терміном на 3 роки", - розповіла Доценко.

Усі четверо громадян Узбекистану - чоловіки середнього віку.

Як повідомляв Укрінформ, українські прикордонники в ніч із 17 на 18 квітня виявили на адмінмежі з Кримом на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Чонгар" 6 громадян Узбекистану, які намагалися незаконно потрапити з анексованого Росією півострова на материкову Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-