Стець: Повернути Крим можливо за умови об'єднання українського суспільства

Стець: Повернути Крим можливо за умови об'єднання українського суспільства

Відео
Укрінформ
Об'єднання українського суспільства - необхідна умова для повернення Криму.

Про це заявив міністр інформаційної політики Юрій Стець на міжнародному форумі «Крим в умовах окупації: наслідки для України та світу», повідомляє прес-служба Мінінформполітики.

«Ми маємо об'єднатися, щоб Крим повернувся в Україну. Я впевнений, що так буде!» - сказав Стець.

У свою чергу міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш наголосив, що в питанні територіально цілісності України не може бути жодних компромісів: «Компроміси щодо територіальної цілісності України - неможливі!»

Як повідомлялося, у перший день форуму відбулися панельні дискусії «Міжнародно-правові наслідки окупації Криму. Роль міжнародної спільноти у формуванні та впровадженні політики щодо Криму» та  «Інформаційні виклики та російська пропаганда в Криму. Крим як інструмент та об'єкт інформаційно-смислової агресії Кремля. "Окупована" свобода слова в Криму» за участю експертів і представників міжнародної спільноти.

У неділю, 26 лютого, заплановані панельні дискусії «Майбутнє Криму: статус півострова та політика щодо деокупації» та «Майбутнє Криму: суб'єкти процесу деокупації та їхні ролі».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-