Зубко: Вірю, що відсвяткуємо День незалежності у Криму

Зубко: Вірю, що відсвяткуємо День незалежності у Криму

Відео
Укрінформ
Віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко сподівається на те, що Крим обов’язково повернеться до України.

Про це урядовець сказав у своєму відеозверненні до українських громадян в Криму в рамках проведення комунікаційної кампанії "Крим - це Україна. 1096 днів опору", ініційованої Міністерством інформполітики до третіх роковин Дня опору Криму російській окупації.

"Багато моїх друзів після анексії Криму під тиском змушені були поїхати з півострова. Зараз вони знаходяться на материковій частині України. Але я переконаний і вірю в те, що ми відсвяткуємо День незалежності разом у Криму", - сказав Зубко.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство інформаційної політики у четвер, 23 лютого, презентуватиме в Укрінформі комунікаційну кампанію "Крим - це Україна. 1096 днів опору", частиною якої є відеозвернення членів українського уряду до українських громадян в Криму.

Свої відеозвернення до українських громадян в Криму вже записали віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко та віце-прем'єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-