Климпуш-Цинцадзе певна, що Крим повернеться до України швидше,  ніж прогнозують

Климпуш-Цинцадзе певна, що Крим повернеться до України швидше, ніж прогнозують

Відео
Укрінформ
Віце-прем'єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе переконана, що Крим повернеться до України набагато раніше, ніж комусь зараз здається, і разом з Україною стане частиною об'єднаної Європи.

Про це віце-прем'єр заявила у своєму відеозверненні до українських громадян у Криму в рамках проведення комунікаційної кампанії "Крим - це Україна. 1096 днів опору", ініційованої Міністерством інформполітики до третіх роковин Дня опору Криму російській окупації.

"Я переконана, що Крим повернеться до України набагато раніше, ніж багато кому сьогодні здається, набагато раніше, ніж цього би хотілося нашим ворогам. Більше того - Крим разом з Україною стане частиною об'єднаної Європи", - сказала Климпуш-Цинцадзе.

Вона підкреслила, що в Україні усі добре знають, з якими труднощами доводиться щодня стикатися українським громадянам в Криму, але на боці України правда, і в цьому сила нашої держави.

"Україна сьогодні воює з ворогом, який набагато сильніший за неї. Разом із тим наша сила - у правді, у тому, що ми знаємо, що головною цінністю, головним пріоритетом для держави є свобода і гідність громадян", - сказала віце-прем'єр.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство інформаційної політики у четвер, 23 лютого, презентуватиме в Укрінформі комунікаційну кампанію "Крим - це Україна. 1096 днів опору", частиною якої є відеозвернення членів українського уряду до українських громадян в Криму.

Своє відеозверення до українських громадян в Криму, крім Іванни Климпуш-Цинцадзе, записав також віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко.

Відео: Мінінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-