"Влада" Севастополя ліквідувала судноремонтний завод

Укрінформ
Так званий уряд окупованого Севастополя ліквідував Балаклавський судноремонтний завод, передавши його майно в безоплатне користування підприємству з московською юридичною адресою "Свеко".

Про це стало відомо з публікації у виданні "Севастопольские новости".

"Уряд Севастополя вирішив ліквідувати ДУП «Балаклавський судноремонтний завод «Металіст». Відповідну ухвалу прийняло на засіданні керівництво міста", - повідомляє видання.

Місцева "влада" заявила, що "про ліквідацію прийнято рішення у зв'язку з тим, що все майно заводу передане в безоплатне користування ФДУП «Свеко», уточнивши, що "поки підприємство продовжуватиме ту ж діяльність – судноремонт».

Як відомо, Балаклавський суднобудівельний завод "Металіст" спеціалізувався на ремонті кораблів ВМС і прикордонних військ України, дизельних підводних човнів, малих ракетних кораблів, тральщиків, десантних катерів, а також на будівництві маломірних суден для досліджень гідрографії, промислового риболовецького флоту. Завод також займався ремонтом корпусів, донно-забортної арматури, гвинто-рулевого комплексу, суднових двигунів, механізмів гідравліки суден.

Згідно з відкритим джерелам Федеральне державне унітарне підприємство "Севко" є постачальником інтеграційних рішень в сфері капітального будівництва, автоматизації, зв'язку, інфо-телекомунікаційних та інформаційних технологій, а також інформаційної безпеки. Має ліцензії, необхідні для проведення робіт, включаючи роботи, зв'язані з використанням відомостей, що становлять держтаємницю. Федеральні закони РФ також наділили "Свеко" повноваженнями "здійснювати реалізацію рухомого військового майна, що вивільнялося".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-