Курбедінова не привезли в

Курбедінова не привезли в "кримський суд" на розгляд скарги

Укрінформ
Адвокат Микола Полозов повідомив, що в «кримському суді» на розгляд апеляції на арешт адвоката Еміля Курбедінова його самого не привезли.

Про це адвокат написав у своєму Тtwitter.

«На апеляцію Еміля Курбедінова не привезли, розглядають тільки скаргу його адвоката. В маленький зал змогли зайти тільки 6 осіб», - повідомляє Полозов.

Як відомо, 26 січня в окупованому Криму затримали адвоката Еміля Курбедінова і одного з його підзахисних, Сейрана Салієва. Курбедінова було заарештовано і обвинувачено у пропаганді і публічної демонстрації нацистської і екстремістської символіки, зокрема за публікацію у 2013 році в російській соціальній мережі "Вконтакте" відео про заході, організований "Хізб ут-Тахрір".

Його заарештували на 10 діб. Прокуратура Автономної Республіки Крим розпочала досудове розслідування за фактом затримання адвоката Еміля Курбедінова на анексованому півострові. Керівник Кримської правозахисної групи Ольга Скрипник вважає, що кримський адвокат Курбедінов поповнив список політв'язнів, незаконно переслідуваних Російською Федерацією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-