Масові звільнення у Криму: окупанти кажуть, що позбавляються

Масові звільнення у Криму: окупанти кажуть, що позбавляються "шпигунів"

Укрінформ
Адміністрація заводу "Кримський титан" у тимчасово окупованому місті Армянськ Автономної Республіки Крим безпричинно звільняє з роботи громадян України.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook

"Російська окупаційна влада намагається обгрунтувати формування "фільтраційної зони" на адміністративному кордоні АР Крим з материковою частиною України необхідністю боротьби з проявами тероризму. Адміністрацією заводу "Кримський титан" (Армянськ) проводиться звільнення громадян України з порушенням вимог чинного законодавства без надання терміну для пошуку нового місця роботи", - йдеться у повідомленні.

За інформацією ГУР, для виправдання протиправних дій співробітники ФСБ РФ поширюють інформацію щодо можливої причетності зазначених громадян до діяльності спецслужб України.

Як повідомляє керівник "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук, останнім часом з підприємств Криму звільнили близько трьох тисяч працівників.

"Через дефіцит бюджетних коштів на підприємствах тимчасово окупованого Криму наприкінці грудня 2016 - початку січня 2017 рр. проведено скорочення близько 3000 співробітників різних установ, що викликає обурення місцевих мешканців та негативно позначається на суспільно-політичній ситуації на півострові", - написав він.

Зокрема, за даними Тимчука, з Керченського державного морського технологічного університету звільнили 535 людей, з Керченського морського торговельного порту - 254, ДУП РК "Крименерго" - 127, "Кримпошти" - 125, з Республіканської клінічної лікарні ім. Семашка та Центру медично-спеціальної експертизи у Сімферополі - відповідно, 120 та 114 працівників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-