Адвокат прорвалася до

Адвокат прорвалася до "диверсанта" Панова у Лефортово

Політв’язні
Укрінформ
Адвокат заарештованого у Криму й переміщеного у Москву "українського диверсанта" Євгена Панова змогла відвідати свого підзахисного у московському СІЗО у Лефортово.

Про це повідомляє Кримська правозахисна група.

"Адвокат Євгена Панова Ольга Дінзе 29 листопада змогла відвідати свого підзахисного у СІЗО Лефортово (Москва)", - зазначається у повідомленні.

За даними Кримської правозахисної групи, після того, як Євгена Панова із СІЗО Сімферополя перевезли у Москву, його адвокатами у Росії стали Ольга і Дмитро Дінзе.

"Адвокати намагалися відвідати українця, але їм у цьому перешкоджали, про що вони подали відповідні скарги. 29 листопада, за словами родичів, Ользі Дінзе вдалося відвідати свого підзахисного. На зустрічі з Євгенієм Пановим в ізоляторі вона провела 5 годин. Проте розповісти про зміст бесіди адвокат не може, оскільки раніше слідчі взяли у неї підписку про нерозголошення слідчої таємниці", - розповіли у правозахисній організації.

Як повідомляв Укрінформ, українця Панова було затримано на адмінкордоні з Кримом у серпні 2016 року за звинуваченням у організації диверсій. В цей же час були затримані й пізніше заарештовані Андрій Захтей, Редван Сулейманов і Володимир Присич. Всього з серпня 2016 року співробітниками ФСБ заарештовано щонайменше 10 осіб у справі так званих "українських терористів".

Фото: Крим. Реалії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-