Лисенко назвав фейком затримання чергового

Лисенко назвав фейком затримання чергового "кримського шпигуна"

Укрінформ
Федеральна служба безпеки РФ знову вдалась до ганебної практики обдурювання як свого так і українського народу своїми заявами про начебто затримання шпигунів, які нібито працюють на користь України.

Про це сказав кореспондентові Укрінформу речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко коментуючи ситуацію з черговим затриманням у Криму.

"Вони вдались до фейкоманії і продовжують звинувачувати колишніх військовослужбовців, які вже давно не мають відношення до ЗС України. Ще раз наголошую - це черговий фейк", - сказав Лисенко.

Він спрогнозував, що саме на території анексованого Криму будуть продовжуватись такі затримання, бо ФСБ зручно і надалі використовувати базу даних колишніх військових. "Вони будь-кого з них можуть призначити шпигуном або диверсантом", - сказав Лисенко і додав, що насправді жодного українського військового ніхто ніде не затримував.

Як повідомлялося, Федеральна служба безпеки Російської Федерації заявила про затримання в Севастополі колишнього військовослужбовця штабу Чорноморського флоту, який, як стверджує спецслужба, за завданням розвідки Міноборони України збирав секретні відомості про діяльність флоту. У ФСБ повідомили, що затримали капітана другого рангу запасу Леоніда Пархоменка в Севастополі 22 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-