Свідок не доїхав у суд через сніг - адвокат Чийгоза

Свідок не доїхав у суд через сніг - адвокат Чийгоза

Укрінформ
На 39-у засіданні у справі щодо заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза через негоду один із свідків не зміг проїхати у Сімферополь.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив адвокат Чийгоза Микола Полозов.

"Сьогодні у мене є додатковий час, щоб відвідати в СІЗО мого підзахисного Ахтема Чийгоза. Річ у тому, що замість чотирьох запланованих свідків до суду з'явилися тільки троє. Ще один не зміг доїхати через погодні умови. Йому треба було їхати через перевал (14 листопада у Криму були сильні дощі з грозами і мокрий сніг - ред.)", - сказав адвокат.

Сьогодні "у справі Чийгоза" в анексованому Сімферополі допитали трьох свідків звинувачення: колишніх співробітників МВС України Павла Парасюка, Вадима Михайлова, а також колишню співробітницю Чорноморської телерадіокомпанії Ельвіру Джалал.

Як повідомлялося, в окупованому Криму проходить суд у сфабрикованій справі про звинувачення Ахтема Чийгоза у масових безпорядках 26 лютого 2014 року. Того дня, напередодні захоплення Росією Криму, на мітингах прихильників і противників приєднання півострова до РФ постраждали кілька десятків осіб.

Чийгоз залишається в ув'язненні вже більш як півтора року, з січня 2015 року. Нещодавно термін його затримання був вкотре продовжено до січня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-