Ніхто з чотирьох допитаних на суді Чийгоза 26 лютого не бачив

Ніхто з чотирьох допитаних на суді Чийгоза 26 лютого не бачив

Укрінформ
В окупованому Криму на судовому засіданні у «справі Чийгоза» відбувся допит чотирьох потерпілих.

Про це повідомляє у Facebook адвокат Микола Полозов.

«Четвертим потерпілим став Олег Мокшін, начальник штабу "народного ополчення". З самого початку допиту Мокшін проявив неприязне ставлення до Ахтема Чийгоза, назвав учасників "проукраїнського" мітингу екстремістами», – пише адвокат.

Поведінка Мокшіна при допиті була настільки зухвалою, що навіть судді, які традиційно підтримують сторону обвинувачення, були змушені неодноразово робити йому зауваження. При цьому по суті справи, - чи бачив він Ахтема Чийгоза - Мокшін точно сказати так і не зміг. А ось три потерпілих, які виступали до нього, Чийгоза 26 лютого 2014 року точно не бачили.

Також адвокат зазначив, що в протоколі допиту слідчий вказав, ніби потерпілий Колесніков є членом "народного ополчення", однак на суді сам Колесніков це заперечував. Після ознайомлення з протоколом він заявив, що не говорив слідчому таких слів, і як вони опинилися в протоколі не знає.

Як повідомляв Укрінформ, так званий «Верховний суд Криму» виділив справу Ахтема Чийгоза в окреме провадження зі справи "26 лютого". Йому інкримінують організацію масових заворушень біля стін парламенту АРК 26 лютого 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-