Полозов заявив про тиск «кримської прокуратури» на захист

Полозов заявив про тиск «кримської прокуратури» на захист

Укрінформ
У вівторок на суді по справі Ахтема Чийгоза, яка триває в окупованому Криму, адвокат Микола Полозов зробив заяву про тиск на захист.

Про це він написав у Facebook.

«Мною було зроблено заяву про спроби тиску на бік захисту з боку процесуальних опонентів, вираженому у проведенні дослідчої перевірки слідчим на підставі заяви Прокуратури РК щодо мене... Я прямо висловив суду свою думку про політичну підоснову подібних дій з боку органів влади, спрямованих на припинення моєї громадської та юридичної діяльності на території Криму», - пише Полозов.

Він уточнив, що його переслідують за «нібито образливі оцінки прокурора Домбровського А. А., який донедавна представляв сторону обвинувачення у справі Ахтема Чийгоза і встиг запам'ятатися багатьом своїми шовіністичними висловлюваннями та некоректною поведінкою в процесі».

У вівторок було допитано трьох «потерпілих». Колишній оперуповноважений МВС України, а нині «оперуповноважений МВС РФ» Моісєєв Дмитро Едуардович 26 лютого 2014 року «бачив Чийгоза впродовж 30 хвилин», причому той, за його словами, «ніяких дій, спрямованих на організацію застосування насильства не робив».

Ще два «потерпілих» - Фатєєв В'ячеслав Дмитрович і Косинців Олексій Миколайович, - Ахтема Чийгоза 26 лютого не бачили, про його дії нічого повідомити не змогли.

Як повідомляв Укрінформ, так званий «Верховний суд Криму» виділив справу Ахтема Чийгоза в окреме провадження зі справи "26 лютого". Йому інкримінують організацію масових заворушень біля стін парламенту АРК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-