На адмінмежі з Кримом прикордонники вітали з 25 річницею Незалежності

На адмінмежі з Кримом прикордонники вітали з 25 річницею Незалежності

Фото
Укрінформ
На адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками Херсонської облдержадміністрації вітали подорожуючих з річницею Незалежності України.

Про це повідомиляє прес-служба Держприкордонслужби.

Усіх громадян прикордонники та представники обладміністрації зустрічали та проводжали з державною символікою і прапорами. Крім того, усім подорожуючим вручали святкові вітальні листівки з найкращими побажаннями. Дітям дарували прикраси у жовто-блакитному кольорі.

" 25-та річниця Незалежності України - визначна подія в історії нашої країни, тож люди, які проживають на тимчасово окупованій території Криму, повинні відчути, що вони також є частиною нашої держави. Сьогодні у них також свято", - сказав начальник Азово-Чорноморського регіонального управління полковник Андрій Вальчук.

Ця акція проходить вже другий рік поспіль і, в першу чергу, направлена на підтримку кримчан, громадян України, яким окупаційна влада не дозволяє проводити українські свята на території півострова.

У всіх пунктах пропуску, що на державному кордоні, прикордонники також вітали зі святом 25-ї річниці Незалежності України  громадян  та зустрічали їх із щирими вітальними словами. 

Фото: Держприкордонслужба

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-