"Парламент" Криму звинувачує Меджліс у тероризмі

Укрінформ
В окупованому Криму члени так званої Державної Ради РК ухвалили заяву, в якій звинуватили Меджліс кримськотатарського народу і його лідерів у збільшенні терористичної небезпеки, а передбачувану морську блокаду охрестили "актом агресії", посилаючись при цьому на документи Генасамблеї ООН.

Про це повідомляє "Крым.Реалии".

"Особливе занепокоєння викликають повідомлення про плани здійснення морської блокади, яка згідно з Резолюцією «Визначення агресії», прийнятою 14.12.1974 на 29-й сесії Генеральної Асамблеї ООН, є актом агресії та тягне за собою міжнародну відповідальність», - зокрема, йдеться у документі.

У своїй заяві підконтрольні Кремлю "депутати" звинувачують Меджліс і його лідерів у "систематичних екстремістських діях, зростанні активності терористських груп та небезпеки збільшення кількості злочинів, тісно пов'язаних з тероризмом", у зв'язку з чим закликають світову спільноту "не надавати ніякої моральної, фінансової, технічної допомоги Меджлісу і створюваним ним незаконним збройним формуванням".

Нагадаємо, що 26 квітня 2016 р. підконтрольний окупантам "суд" визнав Меджліс екстремістською організацією і заборонив його діяльність на території Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-