У Междлісі кажуть, що кримські татари ніколи не будуть у складі РФ

У Междлісі кажуть, що кримські татари ніколи не будуть у складі РФ

Укрінформ
Кримськотатарський народ, після того, що він пережив під владою Російської імперії та Радянського Союзу, більше ніколи не погодиться бути у складі Росії.

Про це заявив у середу на мітингу в Херсоні, присвяченому 72-й річниці депортації з Криму радянською владою кримськотатарського народу, голова Херсонського міського Меджлісу кримськотатарського народу Ібрагім Сулейманов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"1944-й рік. Тотальна депортація кримськотатарського народу з території своєї батьківщини. Це найстрашніша і найтрагічніша дата в історії, це неможливо забути, це неможливо вибачити. Кримські татари, по суті, в історії Росії та СРСР не відчували себе у безпеці, і саме тому кримські татари ніколи не будуть у Росії", - сказав Сулейманов.

У мітингу, що відбувся на площі Свободи, взяли участь близько 200 осіб. Учасники заходу розгорнули на площі великі державний прапор України та національний прапор кримських татар. Кожен із цих прапорів тримали по 16 людей. Присутні тримали також у руках державні прапори України та національні кримськотатарські прапори із траурними стрічками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-