Рятувальники розповіли деталі вибуху в Києві

Рятувальники розповіли деталі вибуху в Києві

Фото
Укрінформ
Внаслідок вибуху частини будинку у Голосіївському районі Києва загинула жінка, трьох  постраждалих госпіталізовано, ще троє постраждалих відмовились від госпіталізації.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

"8 липня близько 13:30 у Голосіївському районі по проспекту Голосіївський, 70 в другому під’їзді триповерхової будівлі стався вибух. Внаслідок події постраждало 7 осіб, 3 особи від госпіталізації відмовились, інші троє з травмами різного ступеню важкості госпіталізовано до лікарні. Одна людина загинула, жінка 1971 року народження", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Вибух у Києві: загинула жінка, шестеро травмованих

Також зазначається, що на місці події працюють підрозділи ДСНС. Координація здійснюється головою служби Миколою Чечоткіним та начальником Головного управління ДСНС України у м. Києві Андрієм Ватоліним.

Як зазначає прес-служба ДСНС, до рятувальних робіт залучені державне підприємство "Мобільно-рятувальний центр ДСНС України" та рятувальники КМДА. Для надання екстреної психологічної допомоги на місці події працюють психологи Головного управління ДСНС України у м. Києві. Медичним забезпеченням займається служба "103". Охорону місця події здійснює Національна поліція.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-