За рахунками Київенерго у червні доведеться платити без субсидій

За рахунками Київенерго у червні доведеться платити без субсидій

Укрінформ
Квитанції за електро- і теплопостачання за травень, які кияни отримають в червні, будуть без урахування субсидії.

Про це повідомляє ПАТ "Київененрго".

"Звертаємо увагу, що у надісланих у червні квитанціях за електро- і теплопостачання не зазначено розмір житлової субсидії, призначеної вашій родині у травні. Органи соціального захисту населення з технічних причин не мали можливості провести нарахування. Це пов’язано із прийняттям Постанови Кабінету міністрів України від 26.04.2017 № 300 "Про внесення змін до деяких Постанов Кабінету міністрів України", - йдеться у повідомленні.

При цьому, в Київенерго зазначають, що гарантований державою розмір субсидії буде відображено у наступній квитанції, яку буде надіслано в липні. 

"Таким чином, у квитанції за червень (яка прийде в липні - ред.) будуть відображені субсидії за два місяці - травень і червень", - заявили в компанії. 

При цьому в Київенерго нагадали, що при наявності заборгованості більше ніж за два місяці, відповідно до Постанови КМУ № 300, субсидії не нараховуватимуться. 

З питань щодо нарахування субсидій Київенерго порадило звертатися до районних управлінь праці та соціального захисту населення, а також на міську гарячу лінію 15-51.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-