У КМДА розказали, як розвантажать транспортні розв’язки столиці

У КМДА розказали, як розвантажать транспортні розв’язки столиці

Укрінформ
У Києві закінчуються роботи з капітального ремонту Одеського шляхопроводу, шляхопроводу на перетині проспекту Науки з магістраллю безперервного руху.

Про це в інтерв’ю журналістам розповів перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. За його словами, спеціалісти розпочали роботи біля станції метро «Нивки». Завершити роботи планують до початку осені.

«Проведені відкриті торги та найближчим часом розпочнуться роботи з капітального ремонту транспортної розв’язки на перетині проспекту Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Володимира Покотила, а також шляхопроводу на перетині проспекту Комарова та бульвару Лепсе», – зауважив Геннадій Пліс.

Окрім того, наголосив він, виконується спеціальне обстеження мосту Метро через Русанівську протоку, на підставі якого буде скоригована проектно-кошторисна документація на виконання капітального ремонту. Одночасно виконуються роботи із виготовлення проектно-кошторисної документація на капітальний ремонт мосту Метро через р. Дніпро.

«Розпочаті ремонтні роботи на мостах, безумовно, дозволять розвантажити дороги столиці. Наразі транзитний транспорт із заходу на схід, із півночі на південь та у зворотних напрямках рухається дорогами, мостами та шляхопроводами столиці. Будівництво Великої кільцевої дороги навколо Києва впорядкує цей рух», – переконаний перший заступник голови КМДА.

Також, вважає він, після завершення будівництва Подільсько-Воскресенський мостовий перехід забере частину транспортного потоку на себе. Особливо це буде відчутно на сусідніх із ним мостах: Московському, мосту Метро через р. Дніпро та мосту Метро через Русанівську протоку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-