У Кличка розповіли про аварію на Голосіївському: ніхто не постраждав

У Кличка розповіли про аварію на Голосіївському: ніхто не постраждав

Укрінформ
У Києві, на проспекті Голосіївському внаслідок  аварії на тепломережі було пошкоджено житловий будинок, його мешканці не постраждали.

Це у Фейсбуці зазначив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв .

«На щастя, обійшлось без постраждалих. Хоча будинок зазнав пошкоджень. Це дійсно проблемна будівля, оскільки зведена безпосередньо на комунікаціях», - написав Пантелеєв.

За його словами, ліквідація пошкодження тепломережі на проспекті триває. Тут працюють представники Київенерго, Київводоканалу, районні служби, міські рятувальники й ДСНС.

У ДСНС підтвердили, що люди не постраждали внаслідок масштабного прориву труби на Голосіївському проспекті. Прес-секретар столичного управління ДСНС Світлана Водолага розповіла кореспондентові Укрінформу про масштаб руйнувань.

"Серед людей постраждалих немає, постраждали 4 машини, повибивало у будинку шибки", - уточнила вона.

За словами речниці, за інформацією Київенерго, на проспекті проводилось випробування мережі теплотраси, внаслідок чого прорвало трубу діаметром 800 мм. Труба не витримала атмосферного тиску і відбулась аварія.

Комунальні служби будуть виправляти ситуацію, підрозділи ДСНС не залучались через те, що там немає постраждалих людей, підкреслила Водолага.

Як повідомлялось, подія сталася о другій годині дня на Голосіївському проспекті. За словами очевидців, фонтан води з труби був настільки сильним, що сягнув аж сьомого поверху. У результаті – знівечений будинок і автомобілі біля нього.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-