Київ не планує жодних спецвитрат до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

Київ не планує жодних спецвитрат до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
На підготовку до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА у столиці не планують жодних спеціальних витрат, зусилля міської влади будуть зосереджені на впорядкуванні кількох локацій, наближених до НСК "Олімпійський" чи транспортного сполучення з аеропортом "Жуляни".

Про це на брифінгу в понеділок заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ніяких спеціальних витрат, пов'язаних з Лігою чемпіонів, не буде. Буде концентрація зусиль на деяких напрямках напередодні цих подій, можливо, на локаціях, наближених до стадіону чи аеропорту "Жуляни", чи транспортному сполученні з аеропортом "Жуляни", - сказав Пліс.

Він зазначив, що міська влада проаналізує, що необхідно зробити у плані підготовки до Ліги чемпіонів і як прикрасити місто, але йдеться про "ті витрати, які ми й так маємо робити щорічно".

Водночас, за словами Пліса, ці вкладення будуть ефективнішими, ніж зазвичай, ще й тому, що в Києві це побачать щонайменше 60 тис. туристів, яких очікують у столиці з нагоди Ліги чемпіонів.

"Це втричі більше, ніж на "Євробачення", - акцентував перший заступник голови КМДА.

Фінальний матч розіграшу Ліги чемпіонів УЄФА 2017-2018 рр. відбудеться 26 травня 2018 року на київському стадіоні НСК "Олімпійський".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-