Поліція затримала

Поліція затримала "мінера" станції метро "Героїв Дніпра"

Укрінформ
Столичні поліцейські затримали псевдомінувальника столичного метрополітену. За скоєння злочину його можуть позбавити волі на строк до 6 років.

Про це повідомляє у Фейсбуці відділ комунікації поліції Києва. 

"Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники управління поліції метрополітену Головного управління Національної поліції у місті Києві спільно з працівниками Служби безпеки України затримали 36-річного зловмисника, який неодноразово телефонував на спецлінію «102» із повідомленням про підготовку вибуху", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ідентичні повідомлення з формулюванням «На станції метро «Героїв Дніпра» закладена вибухівка» поліцейські отримали 22 та 25 квітня. На місце події негайно виїжджали керівництво управління поліції метрополітену, слідчо-оперативна група, кінологи та вибухотехніки, правоохоронці проводили евакуацію пасажирів та обслуговуючого персоналу. В результаті ретельних оглядів столичної підземки та прилеглої території жодних підозрілих предметів і речовин не виявлено.

«Правоохоронці затримали зловмисника неподалік від таксофону у Дніпровському районі столиці. Це - 36-річний місцевий мешканець, який має проблеми з психічним здоров'ям та раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічного злочину»,- повідомив начальник управління поліції в метрополітені Віталій Биков.

Слідчим відділом управління поліції метрополітену розпочато кримінальне провадження за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. За вчинення такого злочину передбачено до шести років позбавлення волі, інформує відділ комунікації поліції Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-