У КМДА запевняють, що метро не зупиниться через арешт рахунків

У КМДА запевняють, що метро не зупиниться через арешт рахунків

Укрінформ
Існують ризики, пов’язані з арештом усіх рахунків  «Київського метрополітену», який суд зобов'язав виплатити компанії «Укррослізинг» майже 2 млрд гривень, але міська влада робить усе можливе для того, щоб не допустити зупинки метро.

На цьому в коментарі журналістам наголосив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс, повідомляє прес-служба міської влади.

«Ми впевнені, що нам вдасться тримати ситуацію під контролем. Але стан справ із сьогоднішнім рішенням дійсно складний", – зазначив Пліс.

Що стосується виконання рішень суду, зауважив перший заступник голови КМДА, ті листи, які були направлені до всіх правоохоронних органів, вищих органів влади і РНБО, можуть все ж дозволити отримати рішення від Ради національної безпеки і оборони України  щодо включення цієї компанії до списку санкцій. А це зі свого боку дозволить місту не виплачувати гроші.

«Щодо людей, які отримують зарплату на підприємстві – звичайно, це прийняте сьогодні судом рішення ускладнює будь-які процеси, пов’язані не лише з виплатою зарплат, але й у цілому з функціонуванням метрополітену. Але ми докладемо всіх зусиль для того, щоб зарплата виплачувалася, зробимо все можливе для того, щоб не допустити такої ситуації", – запевнив Геннадій Пліс.

У КМДА переконані, що лише Рада нацбезпеки може дійсно вирішити це питання.

«І це рішення було б найбільш правильним і ефективним як для міста – столиці України, так і для країни в цілому», – підсумував він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-