Киянина посадили на 15 років за вбивство таксиста

Киянина посадили на 15 років за вбивство таксиста

Укрінформ
У Києві до 15 років позбавлення волі засудили мешканця столиці за вбивство таксиста та викрадення його автівки.

Про це повідоляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Вироком Оболонського районного суду обвинуваченого у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п. 6 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) та ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, засуджено до 15-ти років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому на праві власності майна в дохід держави", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, суд задовольнив цивільний позов потерпілої сторони та призначив відшкодувати моральну шкоду у розмірі 700 тисяч гривень.

У ході досудового розслідування слідчі встановили, що зловмисник попросив водія таксі відвезти його за межі столиці. Прибувши на місце, пасажир не поспішав розраховуватися та виходити з автівки: вдав, що чекає друзів, які мали підійти. Водій не заперечував, але вирішив вийти на вулицю. Слідом за водієм вийшов і пасажир. Обравши слушний момент, він ззаду напав на таксиста і кілька разів вдарив його по голові молотком, який ховав увесь час у рюкзаку. Коли водій впав без свідомості, зловмисник залишив його, а сам сів за кермо та поїхав у Київ. Від отриманих травм чоловік помер.

Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві того ж дня – при спробі продати чужий автомобіль. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-