Киянам обіцяють за лютий менші платіжки на тепло

Киянам обіцяють за лютий менші платіжки на тепло

Укрінформ
Вартість опалення у лютому 2017 року для киян, які проживають у будинках без лічильників, становила 27,08 грн за метр квадратний, що на 18% нижче за нормативи.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

«Вартість опалення в лютому 2017 року для киян, які проживають в будинках без лічильників, склала 27,08 грн/м кв при нормативній вартості 32,97 грн/м кв. Нарахування здійснювалися відповідно до прийнятої в листопаді 2016 року Постанови КМУ №865, згідно з якою вартість централізованого опалення в будинках без лічильників розраховується за усередненими показаннями споживання будинків із лічильниками», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в поточному опалювальному сезоні майже 90% тепла, що споживає столиця, забезпечено теплолічильниками.

Довідка. Зняття показань будинкових лічильників для нарахувань за опалення відбувається в останні дні місяця. На сьогодні 4 тис. будинкових теплолічильників столиці в зоні обслуговування Київенерго вже обладнані модемами дистанційної передачі даних. Автоматизація зняття показань виключає ймовірність помилок через людський фактор. До початку наступного опалювального сезону компанія планує обладнати такими модемами всі лічильники у своїй зоні обслуговування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-