Пасажири метро можуть платити за проїзд мобільним телефоном

Пасажири метро можуть платити за проїзд мобільним телефоном

Укрінформ
Відтепер за проїзд у метро можна платити за допомогою мобільного телефону.

Про це повідомляє прес-служба метрополітену на сторінці у Facebook. 

"Тепер не тільки жетон, навіть банківська картка не потрібна. 5 мільйонів людей можуть платити за проїзд у метро мобільним телефоном", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, як повідомили у компанії Mastercard, вони спільно з ПриватБанк презентували цифровий безконтактний гаманець на платформі Mastercard Enablement Digital Service (MDES) в Україні. Він дозволить користувачам швидко та безпечно розраховуватися у фізичних торгових точках за допомогою смартфону - на POS-терміналах, які підтримують технологію безконтактної оплати Mastercard.

Зазначається, що NFC-гаманець доступний для мобільних пристроїв з версією програмного забезпечення Android 4.4 KitKat і вище з вбудованим NFC-чіпом. Для того, щоб безконтактно сплачувати за покупки смартфоном, користувачам потрібно встановити та активувати NFC-оплати у додатку Приват24, і в торговій точці просто піднести розблокований телефон до термінала.

Рішення працює на глобальній цифровій платформі токенізації Mastercard Enablement Digital Service (MDES), що перетворює будь-який пристрій з підключенням до інтернету на безпечний платіжний інструмент. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-