У Києві почали обговорювати нову редакцію Концепції Статуту тергромади

У Києві почали обговорювати нову редакцію Концепції Статуту тергромади

Укрінформ
У столиці розпочато роботу з обговорення проекту нової редакції Концепції Статуту територіальної громади міста Києва. 

Про це повідомляє Департамент суспільних комунікації Київської міської державної адміністрації.

"22 лютого 2017 року в приміщенні Київської міської ради (КМР) під час першого засідання тимчасової робочої групи за "круглим столом" обговорили розділ V "Сталий розвиток міста" проекту Концепції нової редакції Статуту територіальної громади міста Києва", - йдеться у повідомленні.

Засідання відбулося під керівництвом професора кафедри регіонального управління, місцевого самоврядування та управління містом Національної академії державного управління при Президентові України, доктора наук з державного управління Вікторії Колтун.

До обговорення долучилися також депутати Київської міської ради, посадовці КМР і Київської міської державної адміністрації (КМДА), представники Громадської ради при КМДА, громадських рад при районних у місті Києві державних адміністраціях, органів самоорганізації населення Солом’янського та Печерського районів, громадських організацій міста.

Наразі заплановані наступні три засідання тимчасових робочих груп.

Київська міська державна адміністрація нагадує, що з проектом Концепції нової редакції Статуту територіальної громади міста Києва можна ознайомитися на офіційному сайті КМДА за посиланням: (https://kievcity.gov.ua/content/kyiv-new-statut.html) і надавати свої пропозиції та зауваження, які будуть опрацьовані членами тимчасових робочих груп.

З пропозиціями та зауваженнями, які надійшли до проекту Концепції нової редакції Статуту територіальної громади міста Києва, можна ознайомитись за посиланням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-