Роковини розстрілу Майдану: на акції в Києві подали 13 заявок

Роковини розстрілу Майдану: на акції в Києві подали 13 заявок

Укрінформ
У період з 18 по 22 лютого на проведення масових заходів у Києві подали 13 заявок різні громадські організації та політичні партії.

Про це в четвер на брифінгу щодо забезпечення правопорядку під час заходів, приурочених вшануванню пам'яті Героїв Небесної Сотні в Києві заявив заступник голови Нацполіції України - начальник Головного управління Нацполіції в місті Києві Андрій Крищенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На теперішній час у нас є 13 заяв-повідомлень про масові заходи, а також ті заяви, які були розміщені в мережі Інтернет", - сказав Крищенко.

За його словами, про намір провести заходи у Києві заявили різні громадські організації та політичні сили з кількістю учасників від 100 до 100 тисяч осіб.

Крищенко зазначив, що серед організацій, які планують проводити масові заходи є Самооборона Майдану, політична партії "Український дім", спілка ветеранів АТО міста Києва, громадська спілка "Воля громадян", громадська організація родин Героїв небесної сотні.

"Стосовно заявки на 100 тисяч чоловік, вона була подана організацією ОУН", - додав він.

Крищенко повідомив, що загалом до забезпечення громадського порядку в період вшанування Днів героїв Небесної сотні буде задіяно 6 тисяч правоохоронців.

"На теперішній час можу сказати, що буде задіяно 6 тисяч правоохоронців, 3 тисячі з них - це військовослужбовці Національної гвардії України, будуть задіяні додаткові сили патрульної поліції, додаткові сили  з інших регіонів також будуть направлені до міста Києва", - підкреслив начальник Головного управління Нацполіції в місті Києві.

Водночас Крищенко повідомив, що 19 лютого планується перекриття вулиці Хрещатик та прилеглих до неї вулиць. Зокрема, будуть встановлені рамки-дитекторів, проводитиметься поверхневий огляд.

"Крім цього посилено наряди на в'їздах до міста - це вісім контрольно-пропускних пунктів, там будуть задіяні також і військовослужбовці Національної гвардії. Будуть проводитися перевірка документів і поверхневий огляд, якщо це буде потрібно", - зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-