Київенерго оскаржить в суді штраф АМКУ

Київенерго оскаржить в суді штраф АМКУ

Укрінформ
ПАТ «Київенерго» вважає неправомірним рішення Тимчасової адміністративної колегії Антимонопольного комітету України про порушення законодавства у сфері захисту економічної конкуренції та оскаржуватиме його у суді.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі компанії.

«Київенерго вважає рішення АМКУ передчасним та таким, що було прийняте без належного вивчення ситуації. Наразі, продовжуючи діяти виключно у правовому полі, представники компанії готуються оскаржувати рішення АМКУ у суді», – зазначила директор з правового забезпечення ПАТ «Київенерго» Ольга Ієвлєва.

У Київенерго також вважають, що указані компанії не мали скаржитися до АМКУ, оскільки наразі триває розгляд справ щодо договорів у суді.

"Постачальникам на їхні звернення були запропоновані договори, підготовлені на підставі відповідного примірного договору, затвердженого НКРЕ. Однак вони висловили невдоволення окремими умовами договору. Тому Київенерго було змушене звернутися до суду щодо трактування розбіжностей", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за результатами розгляду скарг двох постачальників електроенергії за нерегульованим тарифом колегія АМКУ оштрафувала "Київенерго" за створення перешкод для доступу на ринок інших постачальників електроенергії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-