Київська поліція розшукує нападників на Центр візуальної культури

Київська поліція розшукує нападників на Центр візуальної культури

Укрінформ
Поліція розслідує напад на Центр візуальної культури на вулиці Глибочицькій у Києві, до якого напередодні увірвалися близько 15 осіб із прикритими обличчями, зіпсували експонати виставки художника Давида Чичкана та розписали фарбою стіни.

Про це інформує прес-служба поліції Києва.

"Вчора близько 18 години до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення, що на виставкову залу, розташовану по вулиці Глибочицькій, напали невідомі молодики", - йдеться у повідомленні.

За вказаною адресою прибули патрульні наряди та слідчо-оперативна група територіального управління. По прибуттю до правоохоронців звернувся голова громадської організації Центру візуальної культури, який розповів про хуліганські дії.

За його словами, у зал зайшло близько 15 осіб із прикритими обличчями. Один із молодих людей одразу ж почав утримувати і шарпати охоронця. Тим часом, нападники пошкодили майно центру, на стінах фарбою нанесли написи, а також розірвали роботи масштабної графіки - виставкові експонати художника.

Після цього зловмисники втекли з місця пригоди, а працівники центру негайно викликали поліцію.

Інформацію про подію зареєстрували в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про скоєні правопорушення. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За скоєння правопорушення передбачено до чотирьох років позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, 7 лютого у Києві невідомі розгромили виставку українського художника Давида Чичкана "Втрачена можливість", яка проходить у Центрі візуальної культури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-