Київська влада виділить землю для другої черги родин загиблих учасників АТО

Київська влада виділить землю для другої черги родин загиблих учасників АТО

Укрінформ
Постійна комісія Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування підтримала проект рішення, що передбачає передачу у власність для другої черги членів сімей загиблих (померлих) киян-учасників АТО земельних ділянок у селищі Биківня. 

Про це повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко, передає прес-служба міської влади. 

"Сьогодні профільна комісія підтримала виділення землі для другої черги родин – 50 осіб. Станом на сьогодні у Києві зареєстровано 206 родин загиблих учасників АТО. Першою чергою, у 2016 році, ми виділили 92 земельні ділянки. Загалом за два роки виділено 142 земельні ділянки із 206 необхідних. Наступним нашим кроком стане підготовка до виділення третьої черги – для 64 родин", – сказав Бондаренко.

Як зазначалося раніше, столична влада передбачила на 2017 рік комплекс заходів для посилення соціального захисту киян-учасників антитерористичної операції, а також родин загиблих учасників АТО і Героїв Небесної сотні. Зокрема, покривання витрат на житлово-комунальні послуги, на безкоштовне поховання загиблих учасників АТО та виготовлення і встановлення надгробків, на дороговартісне лікування. Серед іншого планується забезпечити оздоровлення дітей учасників АТО до 7 років у супроводі матері, батька або особи, яка їх замінює.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-