Двоє чиновників київської мерії пройшли тест на поліграфі

Двоє чиновників київської мерії пройшли тест на поліграфі

Укрінформ
Заступник голови КМДА Ілля Сагайдак та директор Департамента транспортної інфраструктури Сергій Майзель пройшли тест на "детекторі брехні".

Про це повідомляє у Фейсбуці Департамент транспортної інфраструктури КМДА 

"27 грудня в Київському науково-дослідному інституті судових експертиз при Міністерстві юстиції України заступник голови КМДА Ілля Сагайдак та директор департаменту транспорту Сергій Майзель пройшли тест на поліграфі", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, Сагайдак закликав пройти поліграф своїх колег. "Я вважаю своїм обов'язком надихнути власним прикладом підлеглих довести свою непричетність до корупційних схем. Вам відомо, що я надав в міську прокуратуру докази зловживань в "Київтранспарксервісі" на сотні мільйонів в рік. Закликаю пройти поліграф по цьому важливому питанню своїх колег та підлеглих в офіційній судовій експертизі КНДІСЕ (Київський науково-дослідний інститут судових експертиз - ред.) при Міністерстві юстиції України. Коли немає чого приховувати - це не страшно", - зазначив Сагайдак.

Також поліграф пройшов директор Департаменту транспортної інфраструктури.

"Це один із перших випадків, коли посадовці погоджуються на подібні пропозиції. Однак, ми хочемо довести громадськості, що ми чесні, що нам можуть довіряти як мешканці столиці, так і сам мер, бо ми працюємо у його команді і виключно на благо всієї громади", - зазначив Майзель.

Результати перевірки розміщені за посиланнями https://www.facebook.com/mayzel5/posts/1316847955054275, https://www.facebook.com/ilyasagaidak/posts/10212589051350898

Фото: Департамент транспортної інфраструктури КМДА, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-