Пожежа в Києві: рятувальники не знають, чи всі залишили територію ринку

Пожежа в Києві: рятувальники не знають, чи всі залишили територію ринку

Укрінформ
Пожежу на ринку секонд-хенду, що горить у Києві біля станціїї метро "Лісова", вже локалізували. В ДСНС сподіваються, що люди з ринку встигли вчасно покинути свої робочі місця, оскільки займання виникло вдень.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила керівник сектору зв'язку зі ЗМІ ГУ ДСНС у м. Києві Світлана Водолага.

«Причини пожежі будуть з'ясовувати правоохоронні органи після повної ліквідації вогню. Інформації про жертв та постраждалих поки немає, але ми сподіваємося, що оскільки пожежа виникла вдень, люди встигли покинути свої робочі місця», - заявила Водолага. 

Вона розповіла, що дзвінок з повідомленням про пожежу на ринку, який знаходиться біля станції метро «Лісова», надійшов до чергової частини об 11 годині 43 хвилини. На місце відразу прибули рятувальники. 

«Було встановлено, що площа пожежі дуже велика, тож одразу підвищили ранг пожежі та запросили додаткові сили та засоби. О 13 год. 13 хвилин пожежу на площаді 2 тисячі квадратів локалізували», - зазначила Водолага. 

Наразі на місці працює 17 одиниць основної та спеціальної техніки, а також близько 80 чоловік особового сладу.

Як повідомляв Укрінформ, через пожежу на ринку довелося закрити дві станції метро «Лісова» та «Чернігівська». Зараз поїзди курсують лише до станції "Дарниця". Повноцінний рух відновлять лише після ліквідації вогню та перевірки станцій працівниками метрополітену. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-