Асоціація міст та ФФУ домовились про співпрацю у будівництві спортивних споруд

Асоціація міст та ФФУ домовились про співпрацю у будівництві спортивних споруд

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко, який є головою Асоціації міст України (АМУ), та голова Федерації футболу України Андрій Павелко підписали договір про співпрацю між АМУ та ФФУ щодо спільних зусиль у розвитку дитячого футболу та будівництва й експлуатації спортивних споруд.

Про це повідомляє прес-служба міського голови.

"Я дуже радий, що ми підписуємо договір про співпрацю. Нельсон Мандела колись сказав, що спорт має силу змінити світ. І дуже добре, що у нас розвивається спорт, і один із найулюбленіших видів спорту – футбол – притягує мільйони вболівальників. Особливо важливо, що наші діти матимуть можливість займатися спортом, рости здоровими та гармонійно розвинутими", - зазначив Кличко.

Згідно з договором, Асоціація міст забезпечує організацію та проведення будівництва та експлуатації спортивних споруд на території міст - членів, інвентаризацію футбольних полів та визначає потреби у забезпечені спортивним інвентарем та обладнанням.

Зі свого боку, Федерація футболу надасть методичний супровід, контроль і нагляд за дотриманням при будівництві, експлуатації футбольних споруд, інвентаризації футбольних полів законодавства України, статутних і регламентних документів ФІФА, УЄФА та ФФУ, а також підтримує проекти, спрямовані на розвиток футболу, зокрема серед дітей та молоді.

У рамках договору відбудеться також інвентаризація футбольних полів загальноосвітніх шкіл, за результатами якої визначать потреби у забезпечені спортивним інвентарем та обладнанням.

Кличко зазначив, що столиця планує відкрити декілька стадіонів у 2017 році.

Фото: kiev.klichko.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-