На Хрещатику робот знешкодив невідомий предмет

На Хрещатику робот знешкодив невідомий предмет

Фото
Укрінформ
Вибухотехніки знешкодили "невідомий чорний предмет", який поліція виявила в сумці одного з перехожих на Хрещатику.

Про це в понеділок повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

«Правоохоронці закінчили перевірку: як передбачено інструкціями, невідомий предмет знешкодили за допомогою спеціального робота. Зміст сумки перехожого не становить загрози. Станом на 12:40 жодних вибухів у столиці не зафіксовано», - йдеться в повідомленні.

Раніше близько 11:00 у Києві на вул. Хрещатик між будівлями Центрального універмагу та КМДА правоохоронці зупинили для перевірки чоловіка, у якого в сумці був невідомий чорний предмет. Патрульні поліції обгородили місце події.

Як повідомляв Укрінформ, 21 листопада в усіх регіонах України заплановано проведення близько 380 масових заходів. Підрозділи Національної поліції та Національної гвардії вже працюють у посиленому режимі. Для забезпечення публічного порядку буде залучено майже 15 тисяч поліцейських та 3 тисячі нацгвардійців.

Зокрема, у Києві задіяно до 6 тисяч правоохоронців, будуть посилені групи кінологічної служби, вибухотехнічної служби, провидитиметься поверхнева перевірка. У центрі столиці створено 12 контрольних пунктів, де також будуть задіяні кінологи, поліція, металодетектори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-