Кличку поскаржилися на лайтбокси про

Кличку поскаржилися на лайтбокси про "зп за ПМС"

Укрінформ
Головне управління Держпродспоживслужби в Києві направило власникам рекламних конструкцій припис з вимогою усунути порушення законодавства при розповсюдженні зовнішньої реклами "ССУ – Спілка сексистів України".

Про це інформує у п'ятницю прес-служба відомства.

"При цьому ГУ Держпродспоживслужби в м.Києві направило офіційного листа на ім’я голови Київської міської державної адміністрації В.Кличка, яким поінформували про ситуацію, що склалася навколо поширення дискримінаційної реклами, та звернулися з проханням вжити відповідних заходів реагування щодо припинення факту розміщення зазначеного рекламного матеріалу", - зазначається також у повідомленні.

На даному етапі триває збір доказів з метою притягнення до відповідальності замовника за поширення цієї образливої реклами.

Як ми повідомлялося, ГУ Держпродспоживслужби у Києві розпочало розгляд справи щодо порушення законодавства про рекламу, яка принижує честь та гідність жінок.

Як повідомлялось, "ССУ – спілка сексистів України" розповсюдила лайтбокси з використанням тверджень "Жінка-керівник завжди стерво", "Навіщо платити ЗП за ПМС", "Кар’єристка – мати-зозуля".

Фото: ФБ/Vera Romanova

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-