Контракт із

Контракт із "Київенерго" не продовжуватиметься - Кличко

Укрінформ
Київ не має наміру продовжувати контракт із ПАТ «Київенерго» щодо управління тепловими активами міста. 

Про це заявив міський голова Віталій Кличко під час виїзної інспекції щодо ремонту ділянки теплової мережі на вул. Кіквідзе, повідомляє його прес-служба

"Тепломережі у місті в поганому стані. У них вичерпаний ресурс експлуатації. Як наслідок - часто відбуваються прориви. Тепломережі столиці сьогодні перебувають під управлінням "Київенерго". Концесія завершується наступного року. І ми розглядаємо можливість або передати всі тепломережі в муніципальне управління, або залучити міжнародних операторів (зараз ведуться такі переговори), які можуть взяти мережі в ефективне управління. Це міжнародні компанії, які мають досвід успішної роботи. Будемо шукати найбільш оптимальний варіант, щоби виправити всі недоліки, які були при роботі з "Київенерго", - зазначив Кличко. 

За його словами, основою нового договору має стати енергоефективність, модернізація теплового господарства, зниження виробничих затрат, які дадуть змогу надалі вплинути на тарифи. 

"Наше завдання - щоби система ефективно працювала і кожен будинок мав холодну і гарячу воду та опалення", - наголосив мер. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-